Ozzy Osbourne Parkinson-os

Parkinson-kórt diagnosztizáltak tavaly Ozzy Osbourne-nál. A 71 éves énekes a Good Morning America c. műsorban jelentette be mindezt, családja körében.

Exkluzív interjút adott az utóbbi évek egészségügyi kálváriájáról Ozzy Osbourne és családja a Good Morning America tévéműsorban. A beszélgetés legmellbevágóbb részlete mindenképpen az volt, amelyben Ozzy bejelentette: tavaly Parkinson-kórral diagnosztizálták.

„PRKN 2-ről beszélünk. A Parkinsonnak számos különböző típusa van. Semmiképpen sincs szó halálos ítéletről, de bizonyos idegekre hatással van a szervezetben. Egyszer jó napod van, utána megint, aztán a következő nagyon rossz.”

– tette hozzá felesége és menedzsere, Sharon.

„Tartozom a rajongóknak annyival, hogy elmondjam nekik: Parkinsonom van. Remélem, kitartanak, és továbbra is mellettem állnak majd, mert szükségem van rájuk. Nem tudok jól titkot tartani, és nem élhetek tovább így, mert lassan kifogyok a kifogásokból…”

– szögezte le Ozzy.

Hogy jó hírről is beszámoljunk, közel tíz év után új szólólemezzel jelentkezik az énekes, mely február 21-én jelenik meg, s melyről itt a címadó dal, az Ordinary Man. A dalban ozzy Elton John-nal duettezik.

Az eredeti cikk itt található.

Zenészapró