Tom Jones tollba mondta memoárját

A kiváló énekest, Tom Jonest a magyar közönség is ismeri és szereti. Ötvenhat éves pályafutása alatt olyan slágerek születtek az előadásában mint a Delilah, a She's a Lady, vagy a Sexbomb. A sármos és még mindig nagyon energikus világsztár tollba mondta életét, melyből egy igazán olvasmányos önéletrajz született.

A walesi énekes jövőre lesz 80 esztendős. Mindezidáig makacsul ellenállt mindenemű felkérésnek, amely az életét szerette volna feldolgozni, most azonban kendőzetlenül elmesélte pályafutása legpikánsabb részleteit is Giles Smith-nek, aki egy különleges életrajzi kötetet alkotott belőle. A könyv a jelenből indul, halad a múlt felé, de alkalmanként ugrál az időben és össze-vissza zajlanak az események.

Tom Jones negyven stúdióalbumot jelentetett meg, több mint 150 millió lemezt adott el, és sosem vált önmaga paródiájává. Minden korban alkalmazkodni tudott a trendekhez úgy, hogy közben megmaradt Tom Jones-nak. A sármőr énekes állítólag 600 nővel került intim kapcsolatba, először 16 éves korában nősült meg. További részletek a most megjelent, első, hiteles Tom Jones életrajzban olvashatók.

Friss/ Zenészapró