Elhunyt a Kool & The Gang dalszerző-énekese

Elhunyt Ronald "Khalis" Bell, a Kool & the Gang egyik alapítója – írja az MTI. A világhírű amerikai zenekar énekese, szerzője szerdán 68 évesen halt meg Virgin-szigeteki otthonában, halálának okát nem közölték.

Bell 1964-ben hat társával (köztük fivérével, Roberttel) alapította a Kool & the G...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Lady Gaga az év előadója

A közönség nélkül megrendezett MTV Video Music Awards díjátadó ceremóniája New York közismert színhelyeiről jelentkezett be – írja a koncert.hu.

A "gálán", amelynek házigazdája Keke Palmer volt, Lady Gaga és Ariana Grande, a BTS, Taylor Swift, H.E.R...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Szerdán startol a Fekete Zaj Fesztivál

Augusztus 19-én kezdődik és négy napon át várja a komplex zenék kedvelőit a Fekete Zaj Fesztivál az idilli hangulatú Sástó partján, a Mátrában. A rendezvényt, a járványhelyzetre való tekintettel kisebb létszámmal és számos óvintézkedés bevezetésével teszik biztonságossá a szervezők...

Friss/Zenészapró Elolvasom

35 millió egy plakátért

Iszonyatos pénzeket adnak a gyűjtők a rockvilág relikviáiért. Michael Jackson fehér flitteres kesztyűje, amelyet Victory című 1984-es turnéja alatt viselt a popsztár, 112 ezer dollárért kelt el egy szombati poptörténeti árverésen – írja az MTI a Heritage Auctions aukciósház közlése nyomán.

Friss/Zenészapró Elolvasom

Radics Béla lekomcsizta az Illést, meg az Omegát

Néhány napja tette közzé Facebook-oldalán az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára azt a jelentést, amely egy Radics Bélával készült beszélgetést tartalmaz. A Farsangi fedőnevű ügynök 1970-ben, az Ifjúsági Parkban, egy Tűzkerék koncert után beszélgetett a legendás gitárossal.

Az Il...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Lovasi: Inkább működjünk együtt

Lovasi András hétfőn egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a jelenlegi járványhelyzettel kapcsolatban. Posztjában megfogalmazott egy olyan ötletet, amellyel kiszűrhető lenne a koronavírus az élőzenei rendezvényekről. „A fesztiválok betiltása helyett, az állami szervek és a feszti...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Ringo nagy szülinapi show-ja

Ringo Starr július 7-én lesz 80(!) éves. Ezt a jeles napot egy óriási bulival tervezi megünnepelni, mely egyben egy virtuális jótékonysági koncert lesz. A partin vendégei lesznek, – szintén virtuálisan – Sheryl Crow, Gary Clark Jr, Sheila E, Ben Harper – és természetesen Paul McCartney.

A show ...

Friss/Zenészapró Elolvasom