Zenészek akkor és most

Szenzációs fotómontázsokat készített egy ügyeskezű srác, melyeken híres zenészek láthatók fiatalon és jópár évtizeddel később. Némelyik montázs olyan jól sikerült, hogy csak meresztettük a szemünket. Tina Turner, vagy Cyndi Lauper például, mintha a saját lányát ölelgetné. Nézzétek végig ti is St...

Friss/Zenészapró Elolvasom

10 könnyfakasztó szerelmes dal

(Molnár Anikó) A szerelem a legfurcsább és egyben a legjobb dolog a világon. Ha szerelmesek vagyunk, egyszerre éljük át a menny és a pokol szikrázó és sötét bugyrát. A szerelem azért izgalmas, mert olyankor kicsit tudatvesztett állapotba kerül az ember...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Mindent vitt az Acoustic Planet szombat este A Dalban

Négy versenymű jutott tovább a döntőbe A Dal című műsorban szombat este, ahol Nagy Feró asztaltáncot járt, Varga Miklós Európát éltette, a közönség pedig a USNK fiúk helyett a The Middletonz-t szavazta tovább – írja a koncert.hu.

Az első elődöntőben kilencen álltak újra színpadra, amiből az...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Ozzy és a denevér

Leharapott fejű denevért árul Ozzy Osbourne, persze nem élő, igazi állatról van szó, amilyennek a fejét ő harapta le egy 1982-es koncerten. A legendává vált eset 37 éve történt egy koncerten.

A sztori úgy szól, hogy a közönségből valaki feldobott egy denevért a színpadra, a sötétség hercege ...

Friss/Zenészapró Elolvasom

Megvan, mikor jön az ABBA új zenéje

(nuus.hu) Az ABBA szóvivője bejelentette, hogy az új anyag meglesz még 2019-ben, legjobb esetben a nyáron, de inkább azután. 1982-ben váltak szét, miután megnyerték az Eurovíziót és híressé váltak az egész világon.

Összesen két számot készítenek, tehát nem egy egész albumra kell számítani, és ...

Friss/Zenészapró Elolvasom